Balanse Økonomi As har blitt en del av Hubro Group As

Balanse Økonomi As har blitt en del av Hubro Group As

Hubro Group, støttet av Bertel O. Steen Kapital, fortsetter ambisjonen om å bygge Nordens ledende digitale regnskapsbyrå og har kjøpt Balanse Økonomi AS.

Alle vi som jobber  i Balanse Økonomi ønsker nye eiere hjertelig velkommen til Tønsberg, og vi gleder oss til å få lov å være med å sammen utvikle Hubro groups ambisjoner om å bli Nordens beste arbeidsplass med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Hubro Group  ønsker å være en ledende aktør i konsolideringen av regnskapsbransjen og ser at større fagmiljøer er viktig for kunder og medarbeidere, «sier Roar Wiik Andreassen, CEO i Hubro gruppen». 

Hubro group består av regnskapsbyråene Athene Group, Bedøk, Rg Regnskap, Online Regnskap og nå Balanse Økonomi. Balanse Økonomi har 14 ansatte som holder til på Eik arena i Tønsberg. Selskapet tilbyr regnskap, rådgivning, lønn- og HR-tjenester. 

Vi er veldig glad for at vi har blitt en del av Hubro-familien. Vi opplevde i våre møter med ledelsen i Hubro at vi hadde samme tankegang  – spesielt på det å ta vare på gode medarbeidere og ha stor omsorg for våre kunder. I tillegg ser vi frem til å bli en del av større fagmiljø både på HR og teknologi-siden,  «sier Ellen Lian, daglig leder i Balanse Økonomi». 

Etter oppkjøpet av Balanse Økonomi har Hubro gruppen 150 ansatte med forventet omsetning på 190 millioner kroner i 2024. Gruppen tilbyr regnskap, lønn- og HR-tjenester med tilhørende rådgivning, MVA, kontorutleie, IT-løsninger og rådgivning, og er til stede i Oslo, Kolbotn, Tønsberg, Sandefjord, Grimstad, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Stockholm.